2014.03.11.
10:43

Írta: Babba Design

Üres szobák kérdése

Sokan, főleg, ha albérlet kereséséről van szó megijednek, ha egy üres helyiséggel találják szembe magukat. Rögtön elkezdenek záporozni a fejekben az önmaguknak feltett kérdések: Mit fogok ezzel csinálni? Hogyan tudnám ezt berendezni? Nincs egy fillérem sem, miből fogok bútort venni?

1.Tudnunk kell mi a cél! Hosszú vagy rövid távra tervezünk? Mire fogjuk használni a szobát?

2. Ha az előző kérdésre tudjuk a választ már dönthetünk is.

Az én álláspontom az, hogy örüljünk mindennek, ennek is, hiszen egy üres szoba olyan, mint egy fehér vászon. Azt festünk rá amit csak szeretnénk és ha ügyesek vagyunk olyan lesz az eredmény, amilyen nekünk tetszik. Míg ha előttünk valaki már festett netalántán firkált a vászonra, abból sokkal nehezebb valami szépet kihozni.

A mai világban tömegével juthatunk hozzá megfelelő árú, jó állapotú, nekünk tetsző bútorokhoz, nézzünk csak szét az interneten!

Nem kell egy lakást pár nap alatt berendezni és tökéletessé tenni, fokozatosan minden hónapban ezt-azt hozzátéve rövid időn belül igazi, otthonos menedéket varázsolhatunk.

Döntsünk mindenről körültekintően! Persze az sem mindegy milyen az az üres vászon: A következő bejegyzésemben a szoba színének fontosságáról lesz szó.

Empty room

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás szoba szín lakberendezés

A bejegyzés trackback címe:

https://babba-design-life.blog.hu/api/trackback/id/tr355853812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása