2014.03.14.
08:00

Írta: Babba Design

Válassz, ha tudsz :)

Egy drága ember (egy jó barát, aki mellesleg ízig vérig férfi) megkérdezte, hogy "mit lehet annyit szenvedni a lakberendezéssel, legyenek jó színek, legyen kényelem oszt jó van" :)! Megkérdeztem tőle, hogy hol a gond? Hát előadta, hogy új ágyat szeretne a párja, mert a mostani már nagyon régi és nem illik a felújított lakásba. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte mi a jó szín? Mondta, hogy feketét szeretnének és nem is érti miért nincs még ágy, mert ugyan hány fekete ágykeret lehet? Ezen igen jót nevettem és ezt a pár darabos válogatást mutattam neki. Azonnal megértette, hogy ő ezt soha nem fogja érteni :D

Végül a 6. ágyhoz nagyon hasonló, de ágyneműtartó fiókos verzió nyert. A tanulság, hogy soha ne becsüljük le a feladat nagyságát és ne ugorjunk bele kellő körültekintés nélkül semmilyen hosszú távú döntésbe. A bútor befektetés is, bár kevés az esély, hogy pénzt nyerünk rajta, de befektetés az életünkbe, a boldogságunkba. Igyekezzük megtalálni a számunkra tökéletes megoldást.

Black bed

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás szín lakberendezés ágy hálószoba

A bejegyzés trackback címe:

https://babba-design-life.blog.hu/api/trackback/id/tr675859443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása