2014.03.13.
14:00

Írta: Babba Design

Praktikák

Sokan gondolják, hogy pénzügyek terén otthon vannak és ők aztán mindent megtesznek és náluk jobban senki nem tud megtakarítani. DE nagyon sokan elkövetnek egy nagyon nagy hibát! Mindenen úgy akarnak spórolni, hogy a legolcsóbbat veszik meg!  Igaz, hogy nem mindig a drágább a jobb, de egy jó minőségű, valamivel drágább termékkel sokat takaríthatunk meg. Mikor gondolkozz el rajta, hogy a drágábbat kéne-e megvenned?

1. Mindennél amihez jár garancia. Pl. Hűtőszekrényt szeretnél venni. A nagyon olcsó, de kétes állapotú használt, vagy az új, garanciás termékkel jársz jobban?

2.Mindennél aminek mérhető a fogyasztása. Azt hiszem itt nem kell példa.

3.Mindennél ami megalapozza a nyugodt pihenésed, mert az alvás és a pihenés az egyik legfontosabb dolog, sok mindennek az alapja.

Fridge

 

Szólj hozzá!

Címkék: spórolás praktikák

A bejegyzés trackback címe:

https://babba-design-life.blog.hu/api/trackback/id/tr395855571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása